Дослідження специфіки партнерської взаємодії в процесі фахового навчання майбутніх учителів - Коханова, О.П. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У роботі розкрито зміст та місце партнерської взаємодії викладачів і студентів у процесі професійного навчання; визначені та охарактеризовані переважаючі типи стосунків у груповій взаємодії майбутніх учителів на основі аналізу результатів практичного дослідження.