Соціальна зрілість особистості у сучасних психологічних дослідженнях - Крюкова, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначено сутність, психологічний зміст соціальної зрілості особистості та її компонентів: відповідальності, толерантності, само розвитку; розглянуто підходи до розуміння психології толерантності, відповідальності, саморозвитку.