Освіта дорослих у Румунії: реалії й перспективи - Лещенко, М.П.; Маріуц, І.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті характеризується розвиток освіти дорослих в Румунії. Розглядаються проблеми освітньої політики, професійного розвитку, індивідуальних потреб у контексті соціальних умов. У статті надається інформація про застосування міжнародних програм освіти дорослих.