Становлення совісті особистості в юнацькому віці - Молчанова, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В статті приводиться теоретичний аналіз психологічних досліджень з проблеми становлення совісті та її складових в юнацькому віці. Подаються результати експериментального дослідження з даної проблематики в віковому та гендерному аспекті.