Аксіологічний вимір ставлення молоді до права - Панченко, Т.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті подано психолого теоретичний аналіз взаємозв’язку ставлення молоді до права та особливостей ціннісних орієнтацій особистості. Розкрито сутність ставлення до права як оцінного компонента правосвідомості, його форми. Наведено та проаналізовано результати емпіричного дослідження взаємозв’язку основних цінностей особистості та особливостей її ставлення до права та правових явищ.