Синдром дефіциту уваги та гіперактивності як медико–психологічна проблема - Перепада, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто питання особливостей перебігу синдрому дефіциту уваги та гіперактивності (СДУГ), його діагностики та корекції в Європі та США. Окреслено проблеми вчасного виявлення та комплексної корекції СДУГ в Україні. Визначено роль психологічної служби системи освіти в ранній діагностиці та своєчасній корекції захворювання.