Детермінанти формування стратегії професійного розвитку особистості в організаційному середовищі - Пятакова, А.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття представляє поняття стратегій професійного розвитку особистості та основне підґрунтя для конструювання таких стратегій. Подано структуру психологічних детермінант формування особистістю власної стратегії професійного розвитку.