Динаміка мотивації фахового навчання майбутніх учителів - Столярчук, О.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У роботі розглянуто актуальні проблеми формування мотиваційної готовності майбутніх учителів до фахової діяльності. Здійснено аналіз результатів комплексного дослідження динаміки професійно спрямованої мотивації студентів педагогічного університету на етапі фахового навчання.