Особливості особистісної ідентичності користувачів інтернету як чинник Інтернет–адикції - Турецька, Х.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано результати емпіричного дослідження особливостей особистісної ідентичності користувачів Інтернету та виявлено специфіку особистісної ідентичності як чинника схильності до Інтернет залежності. Також наведені характеристики когнітивного, афективного, часового, міжособистісного, діяльнісного та ціннісного аспектів особи стісної ідентичності, схильних до Інтернет залежності осіб.