Особливості психологічного змісту духовних цінностей особистості та їх розвиток у виховному діапазоні - Шевчук, З.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються наукові та релігійні погляди, поняття духовних цінностей. Обґрунтовуються теоретичні матеріали, що вказують на значущість і необхідність вивчення духовних цінностей у психології. Розкривається напрямок розвитку духовних цінностей у виховному діапазоні.