Вплив рівня впевненості у собі на прояв креативності студентів педагогічних спеціальностей - Шило, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Зміни у суспільстві та системі освіти підвищують вимоги до підготовки студентів педагогічних спеціальностей. Розвиток креативності та творчої індивідуальності сприятиме підвищенню компетентності та професіоналізму майбутніх педагогів. У статті розглянуто питання впливу рівня впевненості у собі на прояв креативності майбутніх вчителів.