Формування умінь самоменеджменту методом соціально–психологічного тренінгу в гуманістичній парадигмі - Штепа, О.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті наведено результати теоретичного та емпіричного до слідження формування функції самоменеджменту у студентів, учителів та працівників сфери менеджменту – молодих спеціалістів.