До проблеми професійного зростання представників соціономічних професій - Барчі, Б. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто теоретичні підходи до проблеми професійного становлення особистості. Розкрито деякі аспекти професійного зростання представників соціономічних професій.