Близнюкова ситуація як детермінанта особистісного розвитку близнюків - Бєлякова, С.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається феномен близнюкової ситуації, як соціально психологічної детермінанти особистісного розвитку близнюків у період дорослішання.