Рефлексія – головний чинник у самопроектуванні професійного зростання фахівця - Білецька, І.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Професійний ріст викладача залежить від багатьох чинників. Одним із них є розвиненість його рефлексії професійної діяльності. Яку ж роль відіграє рефлексія в педагогічній діяльності, як її розвивати? Про це йтиме мова у даній статті.