Дослідження особливостей прояву гуманістичної спрямованості у майбутніх соціальних педагогів - Бочаріна, Н.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду особливостей процесу формування майбутнього соціального педагога та знаходження особливостей прояву гуманістичної спрямованості.