Психологічні особливості міжособистісних конфліктів у педагогічному колективі - Грейліх, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано сутність міжособистісного конфлікту у педагогічній діяльності та розкрито причини їх виникнення.