Розвиток самостійності як базової характеристики підростаючої особистості дитини - Гуріна, З.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкривається проблема становлення особистості дитини раннього віку та розвиток самостійності як базової характеристики підростаючої особистості дитини.