Методологічні застереження й екзистенційні пресупозиції аналізу “Я–переживання” як уособлення психічного стану - Максименко, К.С. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розкриваються основні особливості стану творчості, які полягають в тому, що дають можливість людині відчути реальність власного Я, його існування і становлення. Встановлено, що стан творчості доцільно вивчати методом аналізу продуктів діяльності, що ми й зробили у цій роботі.