Підвищення ефективності управління в органах внутрішніх справ на основі розробки і використання інформаційної моделі професії керівника - Осіпова, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі розробки інформаційної моделі професії керівника ОВС на основі дослідження характеристик та особливостей управлінської діяльності, систематизації рис та властивостей керівника, які забезпечують ефективне управління персоналом організації.