Особливості самоактуалізації військовослужбовців у професійній діяльності - Підлісний, Ю.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Розглянуто особливості самореалізації військовослужбовців, ствердження власної індивідуальності, професійне становлення та внутрішні механізми змін в ієрархії змістоутворюючих мотивів.