Архетипи і їх роль у формуванні іміджу в спорті - Позднишев, Є.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті описані основні положення теорії архетипів і виявлені основні зв’язки восьми базових архетипів з найпопулярнішими видами спорту.