Роль активних соціально–психологічних методів роботи у професійному розвитку соціальних працівників - Присяжнюк, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті зосереджено увагу на особливостях професійного становлення соціального працівника. Розкрито роль активних соціально психологічних методів у професійному розвитку соціального працівника.