Передумови формування здатності до соціально–перцептивного передбачення у дітей з церебральним паралічем - Романенко, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена вивченню особливостей соціально перцептивного передбачення у дітей з церебральним паралічем. Визначаються специфічні особливості психічного розвитку хворих дітей, що впливають на антиципаційні здібності. Результати дослідження спонукають до пошуку шляхів психокорекції через застосування прогностичних програм.