Методи діагностики рівня сформованості дій рефлексії - Савицька, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано підхід до діагностики сформованості дій рефлексії. Запропоновано завдання для діагностики сформованості інтелектуальної рефлексії та визначення її типу в учнів підліткового віку.