Критерії прояву феномена дружби в підлітковому віці - Сердюк, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається підліткова дружба, як підлітки розуміють феномен дружби, а також якими критеріями вони керуються при виборі друзів.