Особливості професійної спрямованості студентів–психологів - Сич, В.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються теоретико методологічні підходи до дослідження процесів професійної спрямованості студентів психологів. Аналізуються ціннісно значеннєві аспекти діяльності студентів психологів різних курсів.