Особливості збереження психофізичного здоров’я дітей–олігофренів дошкільного віку - Сімко, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглянуто психолого педагогічні засади розробки програм корекції психомоторних можливостей дітей олігофренів дошкільного віку. Корекційні програми спрямовані на максимально можливе значення до реалізації рухової функції і формування особистості індивідуально збереженого психофізичного здоров’я дитини.