Динаміка становлення ціннісних орієнтацій особистості - Скобедіна, О.Ю. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено проблему формування ціннісних орієнтацій особистості та їх місце у її структурі. Розглянуто існуючі класифікації ціннісних орієнтацій. Розкрито особливості змін ціннісних орієнтацій особистості на різних вікових етапах її розвитку.