Особливості роботи з обдарованими дітьми в системі психологічної служби школи - Сокол, І.А.; Сокол, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядаються сучасні теоретичні засади проблеми обдарованості та особливості психологічного супроводу обдарованої дитини в умовах діяльності шкільної психологічної служби.