Діалогічність спілкування як умова інтерактивної взаємодії вчителя з учнями - Терещенко, В.А. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Устатті проаналізовано роль діалогічності спілкування в інтерактивній взаємодії вчителя з учнями.