Можливості корекції тривожності як чинника дезадаптації у практичних психологів–початківців - Халік, О.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті визначені можливості корекційної роботи щодо зниження рівня тривожності, представлена власна тренінгова програма, спрямована на урегулювання тривожності у практичних психологів початківців, а також подані результати формувального експерименту, які підтверджують ефективність запропонованої програми.