Соціально–психологічні умови становлення професійної успішності жінки–керівника у правоохоронних органах - Ханенко, І.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті розглядається вплив соціально психологічних умов професійної діяльності на комунікативні, організаторські та лідерські якості жінки керівника у правоохоронних органах.