Діагностика психосоціального розвитку та фрустраційних реакцій підлітків в сучасних соціокультурних умовах - Шамне, А.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
В роботі представлено результати створення, стандартизації та валідизації модифікованого варіанту методики Розенцвейга для підлітків.