Соціально–психологічні чинники розвитку гендерної ідентичності дівчат–підлітків в умовах сім’ї та в умовах шкіл–інтернатів - Яндрова, Ю.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлюються аспекти вивчення гендерної ідентичності в сучасній психології особистості та віковій психології. Визначено соціально психологічні чинники розвитку гендерної ідентичності дівчат підлітків, які виховуються в родинах та в умовах шкіл інтернатів.