Розвиток суб’єктних якостей студентів– психологів у структурно–генетичній перспективі - Адамська, З.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті актуалізовано проблему особистісного зростання студентів – майбутніх психологів, розвитку їх здатності усвідомити завдання і цінності саморозвитку своєї особистості, створення власного образу світу. Висвітлено методичні засади та емпіричні результати експериментального дослідження особливостей розвитку суб’єктних якостей майбутніх психологів.