Розвиток особистісної компетентності як психологічна умова профілактики і подолання депресії - Бігун, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі психогенних депресивних розладів. Автор досліджує психологічні умови профілактики та подолання депресії.