Психологічний аналіз чинників кризи підліткового віку - Близнюкова, О.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті здійснено теоретичний аналіз проблеми переживання підліткової кризи. Обґрунтовується можливість формування у підлітків конструктивної конфліктності як здатності знаходити адекватні способи розв’язання протиріч кризового періоду.