Особливості мислення та уяви як професійно важливі якості фахівця у професіях типу “людина – людина” - Болотнікова, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізуються психологічні, особистісні та соціальні чинники професійного становлення фахівця. Визначаються професійно важливі якості фахівця у професії типу “людина – людина” та досліджуються значущі особливості мислення та уяви у професіях даного типу.