Особливості етапів соціалізації педагогів загальноосвітніх навчальних закладів - Вальо, Л.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена дослідженню етапів соціалізації педагогів загальноосвітніх навчальних закладів