Особливості психотерапевтичних заходів у роботі з підлітками - Видолоб, Н.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті аналізується синкретичний підхід до розуміння специфіки підліткового віку, соціалізація даного віку та застосування психо терапевтичних заходів у роботі з підлітками.