Шляхи оптимізації соціально– психологічного клімату в колективах працівників міліції - Волошина, О.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Визначено основні умови і засоби підвищення ефективності пси хологічного впливу керівника на оптимізацію соціально психологічного клімату в підрозділах органів внутрішніх справ (його авторитет, адекватний стиль керівництва, вміння грамотно застосовувати у повсякденній діяльності управлінські принципи, впевненість у своїх силах, вміле використання спілкування).