Самоідентифікація як механізм формування ідентичності особистості - Гребенюк, М.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття містить результати теоретичного дослідження загальної проблеми становлення особистості. В ній детально представлені всі аспекти розгляду самоідентифікації як важливої складової процесу соціалізації та формування “Я образу” як результату цього процесу. Здійснено всебічне вивчення і співвіднесення понять “ідентичність – ідентифікація – самоідентифікація”.