Загальна характеристика усної перекладацької діяльності особистості - Долга, Т.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті проаналізовано основні психологічні характеристики усної перекладацької діяльності, розглянуто особливості перекладацької діяльності з позиції різних підходів, обґрунтовано залежність психо логічних характеристик перекладацької діяльності від процесу мотивації особистості.