Моральна поведінка дошкільника як предмет теоретичного аналізу та емпіричного вивчення - Заболоцька, С.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Аналізуються суть моральної поведінки та психолого педагогічні детермінанти її становлення у дошкільників.