Неєдиність особистості індивіда - Кохан, Я.О. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
На основі відомих емпіричних даних показано неєдиність особистості індивіда, існування у психіці різних підособистостей і, навіть, осо бистостей. Для їх опису прийнято теорію особистості з трансакційного аналізу – структурний аналіз. Ряд положень останнього піддано ревізії, описано виправлену теорію.