Психологічні особливості впливу гендерних відносин на професійну взаємодію правників - Кудря, В.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена розгляду гендерних стереотипів та їхньому впливу на професійну діяльність працівників юридичного профілю. Зазначається, що гендерні відносини спрямовані на утвердження гендерного світо бачення, впровадження практики фемінізму та гендерної рівноправності в життя. Висловлюється думка, що професійну взаємодію правників можна розглядати як гендерну взаємодію керівників та підлеглих.