Психологічний образ жінки в українській літературі - Кукуленко-Лук’янець, І.В. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена аналізу жіночих образів в українській художній літературі. Розглядається здатність жінки до творення і досліджується її тенденція до деструкції. У статті представлені глибинні психологічні причини, що впливають на спроможність до творення або деструкції.