Психологічні умови виникнення та розвитку депресивних розладів у підлітків - Бігун, Н.І. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
Стаття присвячена проблемі депресивних розладів у школярів підліткового віку. Автор досліджує психологічні умови розвитку депресивних розладів у підлітків. Стаття підготовлена за мате ріалами дисертаційного дослідження.