Психологічні особливості формування комунікативної функції мовлення у розумово відсталих учнів - Гончарук, Н.М. (Збірник наукових праць "Проблеми сучасної психології", 2019)
У статті висвітлено психологічні аспекти формування кому нікативної функції мовлення у розумово відсталих учнів. Автор описує особливості корекційної роботи з розвитку діалогічного та монологічного усного мовлення.